Eco.kid

Økologiske hårprodukter til børn - forebygger mod lus

eco.kid er nok verdens bedste hår- og hudplejeprodukter til børn. Disse enestående produkter fra Australien er økologisk certificeret efter de strengeste internationale krav og produceres primært med råvarer fra den barske australske natur. Alle eco.kid produkter tager højde for børns sarte hud og er derfor yderst velegnet frem til puberteten. Med eco.kid passer du både på børns hud ved at undgå de skrappe kemikalier, sulfater og parabener og moder natur da produkterne og emballagen nedbrytes hurtigt i naturen.

eco.kid har en fuldstændig økologisk LUSEFJERNER uden kemikalier - som vi garanterer virker! Alle eco.kid hårprodukter er desuden FOREBYGENDE MOD LUS, hvor daglig brug sikrer der aldrig mere kommer lus tilbage i børnenes hår.

eco. kid har været på markedet i Danmark siden 2008 og vi har derfor lang erfaring og sikre tilbagemeldinger på produkternes effekt på lus. eco.kid er det bedste du kan tilbyde den kommende generation; vore børn! Vi henter selv eco.kid direkte fra den australske producent.

Hartoke Trading / Frisørshopping er eneimportør og officiel forhandler af eco.kid.

NB: Der er pt en fornyelse af produkter og design i gang, hvor Covid-19 desværre har forsinket tidsplanen. Af denne årsag er der et begrænset udvalg af eco.kid.

 

 

 


Lusefjerner


Forebyggende mod lus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Spedbørn/hyperallergikere/beskyttelse

 

 

 

 

 

 


Tilbehør