Böker

Gammeldagse barberknive og barbergrej fra kendt Solingen producent

Böker er en særdeles anerkendt producent af knive, barberknive etc. og beliggende i Solingen, Tyskland. Bökers historie går helt tilbage til 1829, så der er tale om en af verdens ældste eksisterende producenter.

Vi kan tilbyde et bredt spekter af Böker's meget anerkendte barberknive som alle er håndlavede. Her kan du vælge mellem en god standard barberkniv og op til de lækreste barberknive belagt med 24 karat guld eller produceret i damaskus stål. Der er barberknive både til vådbarberings entusiasten og den ypperste feinschmecker som aldrig går på kompromis. Ligeledes fører vi en række andre produkter fra Böker til barbershops og frisører.

 

Hartoke Trading / Frisørshopping importerer selv direkte fra producent og leverer disse enestående tyske kvalitets barberknive og tilbehør til danske barbershops og specialbutikker.

 

Da der lagerføres et begrænset antal af de dyrere barberknive, kan der være 1½-2 ugers leveringstid på disse.

.

 

 

 

 

 

 

 

 


Barberknive

Barberknive er som regel "Shave Ready" når de sendes fra fabrik, men der anbefales altid, at en gammeldags ragekniv slibes/stroppes inden den tages i brug. Med dette bliver oplevelsen langt bedre fra dag 1. Ønsker man at gøre det selv, så skal man bruge en læderstrop, samt plejepaste og slibepaste. Er man i tvivl om hvordan man stropper en kniv, er der rigtig mange videoer som beskriver dette på YouTube.

 

 

 

 

 


 

Barberette / Straight razors

Barberette PRO er baseret på samme princip som Straight Razors, shavette etc., hvor der benyttes et halvt DE barberblad, eller Single Edge blade. Samtlige Barberette PRO benytter standard blade, hvor man i Barberette kan benytte både standard blade eller de noget længere 65mm blade.

 

 

 

 


 

Barberskrabere

 

 

 


Barberkoste & barbersæt

 

 

 

 


Barbering øvrigt

 

 

 

 

 

 

 


Manicure

 

 


 

 

Tilbehør, beklædning etc.