NITRO parfume

Eksklusive franske parfumer til den moderne Gentlemen

NITRO parfumer er rendyrket luksus til mænd som ønsker en velduftende, maskulin parfume, hvor sanserne åbner sig og stimuleres til det yderste. NITRO er et enestående alternativ til mænd som ønsker en mere sjælden duft, som ikke findes på ethvert gadehjørne.

Den stærke sofistikerede orientalske essens, blandet med citrusfrugter fra Middelhavet, stimulerer vores sansers perfektion. NITRO er en eksplosion af harmoniske kontraster, perfekt tilpasset den moderne mand, som konstant søger originalitet for at gøre en forskel.

Med inspiration i Nordlysets farveeksplosion, introducerer NITRO en sansepåvirkende variation af farvenuancer i form af 7 farver, en for hver duft; White, Black, Grey, Green, Blue, Brown og Red. Hver duft fortæller en historie, hvor farve og sanseindtryk er tilpasset DIG.

 

Parfumeflaskens eksklusive design i glas med det overtrukne læder og det solide elegante låg, giver NITRO en fortryllende essens. Sammen med en elegant yderemballage i karton og forsegling, samt karismatisk, forførende og livlig maskuline dufte, er NITRO den moderne mands nye parfumevalg.

 

Hartoke Trading / Frisørshopping er eneimportør og officiel forhandler af NITRO.

 

 


 

Parfumer