Grooming

 

Hårshampoo & Conditioner

Hårshampoo og Conditioner er en del af hverdagen for alle mænd som har hår på hovedet. Shampooens formål er at vaske håret rent for urenheder, smuds og gammel voks eller styling. Mange mænd bruger ikke conditioner i forbindelse med hårvask, men ved halvlagt til langt hår er dette produkt vigtigt. En conditioner blødgør, plejer og lukker skællaget efter vask.
Vi fører Danmarks bedste udvalg af hårshampoo og conditioner fra mange forskellige brands.

Hårvoks, Pomade & Styling

Er du på jagt efter nye maskuline hårvokse eller styling, så finder du udvalget her. Danmarks bedste og største udvalg af hårvokse, pomade, saltvandsspray, hårpudder, samt andre styling produkter til mænd. En række af produkterne er godkendte til Grøn Salon.

Hårbørster & Kamme

Vi fører et assorteret udvalg af hårbørster og kamme fra flere kendte maskuline brands. Hårbørstene er både med vildsvinehår eller med syntetiske hår. Desuden er derr forskellige typer hårbørster, såsom udfriseringsbørster, rundbørster, fade børster etc. Af kamme har vi de anerkendte kamme fra Kent, samt kamme udvundet af genbrugstræ.

 

 

Elektriske artikler

Vi fører en række forskellige maskuline elektriske artikler, såsom føntørre, klippemaskiner, hårtrimmere, beard straightener, epilator, barbermaskiner etc. Alle produkter er velegnet både til brug i salon eller der hjemme hos forbrugeren.

Manly Stuff

Mænd vil gerne have lidt maskulint tilbehør, og ikke altid låne af kæresten/konen. Vi fører flere forskellige toilettasker, manicuresæt til mænd, sokker, t-shirts, caps etc. i god kvalitet.