Barberism Pre-shave Oil

Håndlavet Pre-shave olie i samarbejde med Sid Sottung

Sid Sottung's Barberism Pre-shave Oil er en blødgørende og velduftende barberolie fra Capt Fawcett. Glimrende til brug inden barbering med barberkniv og barberskraber. Denne Signature Line Pre-shave oil har Capt Fawcett produceret i samarbejde med den kendte prisvindende engelske barber Sid Sottung. Barberism barberolie er håndlavet og indeholder 6 forskellige olier med blødgørende, plejende og nærende egenskaber, bl.a. med topnoter af bl.a. lime og appelsin, mellemnoter af rose og galbanum og en jordbase af cedertræ, patchouli og moskus.

Barberism Pre-shave Oil sikrer en optimal opblødning af skægget inden barbering, samtidigt som huden plejes og beskyttes mod knivbladets hårde behandling. Barberism Pre-Shave Oil påføres det våde skæg og masseres ind i skægget, hvorefter den valgte barbercreme eller barbersæbe påføres. Pre-shave Oil giver skraberen et ekstra godt glid og sikrer en tæt og behagelig barbering. 

Vask først ansigtet med varmt vand for at blødgøre skægget. Varm olien op mellem håndfladerne og påfør udover den rene ansigtshud. Massér ind i huden med fingerspidserne. For en optimal wellness barbering, læg en fugtig varm klud/håndklæde over ansigtet i ca 30 sekunder. Påfør derefter barberskum med barberkost eller hænder og barber som normalt. 

Duft: Lime & appelsin, rose, cedertræ, patchouli m.m

Ingen parabener

 

Indhold: 50ml

Varenr CAF055