Golden Oud Beard Butter

Innovativ skægpleje, en kombination af Beard balm og skægolie

Beard Brother Beard Butter er et nyt innovativt produkt indenfor skægpleje. Beard Butter er den perfekte kombination af skægolie og Beard Balm. Skægget blødgøres og der tilføres intens fugt og pleje. Samtidigt styles skægget som man ønsker.

Beard Butter tager således det bedste fra begge produkter, hvor man opnår en perfekt balance mellem skægolie og voks.Beard Butter er baseret på Shea smør blandet med bl.a. mandelolie, arganolie og jojobaolie. Vær dog opmærksom på, at Beard Butter ikke er en erstatning for skægolie, hvor egenskaberne mht. pleje af hud indenunder skægget og forebyggelse af tør, irriteret hud med kløe er optimale.

Beard Butter håndlaves i Sverige, hvor hele produktionen foregår manuelt. De usædvanlige lækre skægplejeprodukter fra Beard Brother er alle baseret på økologiske ingredienser. 

Sjældent har vi prøvet skægplejeprodukter af sådan en kvalitet som Beard Brother leverer. Duftene er særdeles spændende og nyskabende. Kvaliteten af ingredienser er den ypperste, hvilket man hurtig mærker ved brug.

Golden Oud er en stilfuld og varm fougere-duft med et smukt kalejdoskop af trænoter, aromatisk grønne og krydrede nuancer. Noten af oud er en integreret del af sammensætningen, hvor en afbalanceret ligevægt med øvrige noter opnås. Topnoter inkluderer citron, lyserøde bær og bergamot. Midtnoter består af ceder, galbanum og englerod. Basenoter er Regal Indian Oud, sandeltræ og Tonkin muskat. 

Beard Butter leveres i en plastbøtte med skruelåg.
Uden parabener
Vegan venlig

Godkendt til GRØN salon! På POSITIVLISTEN

Duft: Golden Oud
Indhold: 100ml

​​​​​​Varenr BEA026