Golden Oud skægolie

Svenskproduceret håndlavet skægolie på naturlige ingredienser

Beard Brother Beard Oil er håndlavede skægolier fra Sverige. De usædvanlige lækre skægplejeprodukter fra Beard Brother er alle baseret på økologiske ingredienser, og hele produktionen foregår manuelt. 

Sjældent har vi prøvet skægplejeprodukter af sådan en kvalitet som Beard brother leverer. Duftene er særdeles spændende og nyskabende. Kvaliteten af ingredienser er den ypperste, hvilket man hurtig mærker ved brug. 

Beard Brother skægolie blødgør og plejer skæg og huden indenunder skægget perfekt, og skægget efterlades velduftende og velplejet i særdeles lang tid. Forskellige tests viser, at Beard Brother skægprodukter bevarer sine egenskaber og blødgør skægget i længere tid, end de fleste andre skægolier på markedet.

Golden Oud er en stilfuld og varm fougere-duft med et smukt kalejdoskop af trænoter, aromatisk grønne og krydrede nuancer. Noten af oud er en integreret del af sammensætningen, hvor en afbalanceret ligevægt med øvrige noter opnås. Topnoter inkluderer citron, lyserøde bær og bergamot. Midtnoter består af ceder, galbanum og englerod. Basenoter er Regal Indian Oud, sandeltræ og Tonkin muskat.

Skægolien leveres i en 30ml glasflaske med pipette for nem påføring.

Godkendt til GRØN salon! På POSITIVLISTEN

Duft: Golden Oud

Varenr BEA024