Magnus voksparfume

Magnus - Voksparfume til mænd; ren, forfriskende og krydret

Solid Cologne UK producerer disse særdeles innovative og smarte voksparfumer til mænd. I en lille praktisk emballage i metal er bivoks blandet med maskuline dufte og er perfekt til hverdagsbrug, sport og rejser. 

Magnus voksparfume er en stærk, ren og træagtig cologne. Duften starter med en frisk, citrusagtig note af grapefrugt og kalk. Midt- og basisnoter inkluderer blå agava, varm kanel, rav og mørk chokolade.

I modsætning til de sædvanlige parfumer i glasflasker, så er denne nem at tage med - uden risiko for ødelagt emballage og lækage. Solid Cologne UK voksparfume er et supplement til den/de parfumer man allerede har. Favorit parfumen bliver på badeværelset - og man tager Solid Cologne voksparfume med ud af huset. Yderst velegnet til bukselommen, jakkelommen eller i toilettasken til rejser. Perfekt i sportstasken til fitness og anden træning. Solid Cologne leveres i 6 dufte, hhv. Felix, Xavier, Kahn, Quentin, Alexander og Magnus. En lille 18ml voksparfume holder nemt i 3-4 måneders forbrug, så langt billigere end en normal flydende parfume.


Brugsanvisning: Krads lidt parfumevoks af med fingerneglen og påfør på de ønskede steder som håndled, nakke, bag ørerne etc. Gnid voksen ud med fingeren på det ønskede sted.

Ingen parabener

 

Indhold

18 ml voksparfume 60mm x 34mm

 

Varenr SOC006