Post Shave Cooling Mask

En eksklusiv wellness efterbehandling efter barbering fra BARBER PRO

BARBER PRO Post Shave Cooling Mask er et fantastisk alternativ til et koldt håndklæde. Denne innovative og prisvindende ansigtsmaske er i arkform og placeres nemt over ansigt og hals efter barbering. Cooling Mask køler umiddelbart og tilfører pleje, fugt og næring til huden og reducerer rødme. Ansigtsmasken er desuden tilsat anti-ageing collagen for at stramme op huden og give et supert resultat på kun 15 ~ 20 minutter! Afslut med at fjerne masken og massér evtuelle rester ind i huden som en afsluttende moisturiser.

Markedet for ansigtsmasker og ansigtspleje er stærkt voksende, og BARBER PRO Post Shave Cooling Mask er en perfekt tillægsbehandling i barbershops hvor der tilbydes gammeldags vådbarbering. Desuden er Cooling Mask velegnet som et videresalgsprodukt for fortsat wellness behandling der hjemme. 

BARBER PRO Cooling Mask er fyldt med naturlige ingredienser som Tea Tree, Witch Hazel, Lemon, Tomato & Aloe Vera, samt Anti-Aging Marine Collagen

Vejledning kurbehandling:

Efter at have renset huden med BARBER PRO FOAMING CLEANSING MASK, fold masken ud og læg på den tørre hud i ansigt og nakke. Lad den virke 15-20 minutter. Fjern masken og massér resterne ind i huden, på samme måde som en moisturiser. Skal ikke skylles ud.


Uden parabener. Dermatologisk testet.
Fås som enkeltstk eller i en display med 12 stk.


Varenr BAPR01