Scapicchio Fig, Olive & Bay Rum Shaving Soap

Håndlavet luksus hård barbersæbe fra Capt Fawcett

Denne barbersæbe er udviklet i samarbejde mellem den kendte italienske producent Scapicchio og Captain Fawcett. Navnet Scapicchio er synonymt med en af ​​verdens ældste barberfamilier. Signor Marco Scapicchio åbnede sin barbershop helt tilbage i 1820, og i de følgende fem generationer er de håndværksfærdigheder, der er forbundet med denne mest ædle profession, blevet overdraget fra far til søn. Scapicchio er mestre inden for vintage-italiensk kunst og specialister i Kamisori-barbering med kniv, og der undervises fortsat i disse teknikker i deres berømte Accademia.

Inspirationen til den velduftende Fig, Olive & Bay Rum barbersæbe er opstået fra de mange figen- og olivenlunde, der findes i Scapicchio-familiens oprindelige Puglia. Et strejf af West Indian Bay Rum, er tilføjet for at skabe en fusion fra både den gamle verden og den nye. Sæbens forfriskende duft hylder Luigis oldefar, der emigrerede til Chicago i 1910 og etablerede sin første italienske barbershop.

For den optimale wellness følelse benyttes en traditionel barberkost, som blødgøres med varmt vand. Børst i en omrørende og tærende bevægelse over barbersæben for at skabe et frodigt tykt skum. Påfør skummet på skægget for at løfte og blødgøre håret.

Capt Fawcett Scapicchio Fig, Olive & Bay Rum barbersæbe leveres i en særdeles eksklusiv håndlavet træskål med låg. Der er mulighed for at købe en seperat refill.
Ingen parabener

 

Indhold:

110gr m/træskål   -  Varenr CAF072
110gr refill            -  Varenr CAF073