Smokey Dark Honey Beard Balm

Svenskproduceret håndlavet Beard Balm på naturlige ingredienser

Beard Brother Beard Balm er håndlavede skægbalsam/skægvoks fra Sverige. 

De usædvanlige lækre skægplejeprodukter fra Beard Brother er alle baseret på økologiske ingredienser, og hele produktionen foregår manuelt. 

Sjældent har vi prøvet skægplejeprodukter af sådan en kvalitet som Beard Brother leverer. Duftene er særdeles spændende og nyskabende. Kvaliteten af ingredienser er den ypperste, hvilket man hurtig mærker ved brug. 

Beard Brother Beard Balm blødgør og plejer skægget, og skægget efterlades velduftende og velplejet i særdeles lang tid. Med denne Beard Balm kan du forme og style et fuldskæg som man ønsker. Forskellige tests viser, at Beard Brother skægprodukter bevarer sine egenskaber og blødgør skægget i længere tid, end de fleste andre Beard Balm på markedet.

Smokey Dark Honey har en rig og fyldig aroma som åbner med noter af citrus, appelsin og bergamot med toner af honning, videre til varme krydderier af kanel og kløver med blomsterdufte fra jasmin, gardenia og liljekonval, alt på en rig base af rav, ceder, patchouli, sandeltræ, vanilje og muskat. En særdeles maskulin duft, røget og alligevel sød.

Beard Balm leveres i en særdeles eksklusiv glaskrukke på 50ml.

Godkendt til GRØN salon! På POSITIVLISTEN

Duft: Smokey Dark Honey

Varenr BEA022