Violet Beard Butter

Innovativ skægpleje, en kombination af Beard balm og skægolie

Beard Brother Beard Butter er et nyt innovativt produkt indenfor skægpleje. Beard Butter er den perfekte kombination af skægolie og Beard Balm. Skægget blødgøres og der tilføres intens fugt og pleje. Samtidigt styles skægget som man ønsker.

Beard Butter tager således det bedste fra begge produkter, hvor man opnår en perfekt balance mellem skægolie og voks.Beard Butter er baseret på Shea smør blandet med bl.a. mandelolie, arganolie og jojobaolie. Vær dog opmærksom på, at Beard Butter ikke er en erstatning for skægolie, hvor egenskaberne mht. pleje af hud indenunder skægget og forebyggelse af tør, irriteret hud med kløe er optimale.

Beard Butter håndlaves i Sverige, hvor hele produktionen foregår manuelt. De usædvanlige lækre skægplejeprodukter fra Beard Brother er alle baseret på økologiske ingredienser. 

Sjældent har vi prøvet skægplejeprodukter af sådan en kvalitet som Beard Brother leverer. Duftene er særdeles spændende og nyskabende. Kvaliteten af ingredienser er den ypperste, hvilket man hurtig mærker ved brug. 
Beard Butter leveres i en plastbøtte med skruelåg.
Uden parabener
Vegan venlig

Godkendt til GRØN salon! På POSITIVLISTEN

Duft: Viol
Indhold: 100ml
Varenr BEA012