Capt. Fawcett

Eksklusive skægprodukter i flot emballage

Captain Fawcett er absolut i toppen kvalitetsmæssigt indenfor skægprodukter til pleje af overskæg, moustache og fuldskæg. Produkterne er af særdeles høj kvalitet, i de fleste tilfælde håndlavet og er pakket ind i den flotteste kartonemballage.

Som en ekstra kuriositet, er der digtet en lille historie omkring den opdagelsesrejsende Kaptajn Peabody Fawcett som sporløst forsvandt i Afrika i 1905. I 1997 blev en gammel ramponeret kuffert fundet på loftet i et hus. Kufferten blev brudt op, og indholdet var helt utroligt - det var en kuffert fra Kaptajn Peabody Fawcett´s ekspedition og indeholdt salver, tidsskrifter med historie og en detaljeret opskrift på Kaptajnens egen Moustache Voks samt en liste over eksotiske ingredienser til kaptajnens helt egne plejeprodukter. Disse nøjagtige opskrifter er fulgt, og resultatet er deres verdensberømte Moustache Wax - Captain Fawcett. En sjov historie, der dog er fiktiv.

 

Hartoke Trading / Frisørshopping importerer selv direkte fra producent og leverer disse lækre skægplejeprodukter som en serviceydelse til danske barbershops

 

Da der lagerføres et begrænset antal af produkterne, kan der være 1½-2 ugers leveringstid på produkter fra Captain Fawcett.

 

 


Skægpleje

 

 

Moustachevoks Fawcett's Physician Menthol

Moustachevoks Gentleman's Stiffener Whisky

 

 


Skægpleje tilbehør

 

 


Kropspleje & tilbehør

 


Parfume/duft


Barbering

 

Rockwell 6C adjustable DE barberskraber

 


Gavesæt

 

 


 

Grooming tilbehør

 


Salon diverse

 

Barbershop nakkespejl træ

Barbers Tool bag